Secondi pesce

Varmrätter - fisk/skaldjur

SECONDI PESCE – Fisk

Allergiinformation

Salmerino alpino fritto

 

Lf*/Gf*

179 kr

Stekt Rödingfilé med örttapenade. Serveras med pressad mandelpotatis och cheritas tomater stekta i olivolja, med kapris, basilika och vitlök samt med rostad citron.

 
       

Salmone grigliata con risotto

 

Lf*/Gf*

229 kr

Lättgrillad Laxfilé på bädd av krämig risotto med svamp och sparris. Rätten toppas med aromatisk tryffelolja och serveras med grillad sparris och stekta cheritas tomater.

 
       

Scampi Provencale

 

Lf*

229 kr

Scampi fräst i olivolja med vitlök, peperonicino, vitvin, citron, cheritas tomater och en skvätt grädde. Toppas rikligt med persilja och serveras med ris och husets rostade bröd.

 
       

Filetto di Tonno grigliata con patate pressate

 

Lf*/Gf*

229 kr

Lättgrillad Tonfiskfilé (rosa kärna – anm. kan bli torr om den genomsteks). Serveras med cheritas tomater stekta i olivolja, med kapris, basilika och vitlök samt med rostad citron på bädd av pressad potatis som kryddas med aromatisk tryffelolja.

 
       

Brodetto della Casa

 

Lf*/Gf*

229 kr

Husets fisk- och skaldjursgryta med havets läckerheter, lax, scampi, bläckfiskringar, grönmusslor och kammussla, i krämig hummer- och gräddfond som kryddats med lyxig saffran. Serveras med aioli och rostad vitlöksbröd alt. kokt potatis.