Primi pasta

Pastarätter

RISOTTO

Allergiinformation

Risotto con funghi, aspargi e zaffarano

 

Lf*/Gf*

150 kr

Krämig risotto på fiskfond och vitvin med svamp, sparris och saffran som rundas av med parmesan och en klick smör. Serveras med ringlad tryffelolja.

Vegetarisk

 
       

PASTA

Allergiinformation

Rigatone con Pollo

 

Lf*/Gf*

170 kr

Pastarör med kycklingfilé, zucchini, cheritas tomater, lök, vitlök och peperonicino, stekta i olivolja med saffran och vitvin samt en skvätt grädde. Toppas med prosciutto, parmesan och napolitanmix.

   
       

Rigatone con filetto di maiale

 

Lf*/Gf*

170 kr

Pastarör med fläskfilé, champinjoner, soltorkade tomater, lök, vitlök, peperonicino, pesto och en skvätt grädde. Toppas rikligt med parmesan och napolitanmix.

   
       

Fettuccine a modo mio con scampi

 

Lf*/Gf*

180 kr

Äggpasta med scampi, fräst i olivolja med champinjoner, vitlök, peperonicino, vitvin, grön pesto och färsk persilja samt en skvätt grädde. Toppas rikligt med napolitanmix och parmesan.

   
       

Fettuccine all Salmone

 

Lf*/Gf*

170 kr

Äggpasta med lax fräst i olivolja med paprika, zucchini, cheritas tomater, lök, vitlök och peperonicino, med husets tomatsås och en skvätt grädde samt färsk persilja. Toppas rikligt med napolitanmix och parmesan.

   

Fettuccine avocado e gamberreto

 

Lf*/Gf*

170 kr

Äggpasta med avokado och handskalade räkor frästa i olivolja med svamp, vitlök, peperonicino, vitvin och grädde. Toppas rikligt med napolitanmix, parmesan och en klick kaviar.

   
       

Linguini Frutti di Mare

 

Lf*/Gf*

190 kr

Linguini med scampi, lax, bläckfiskringar, grönmusslor, kammussla och räkor frästa i olivolja med vitvin, peperonicino, vitlök och husets tomatsås. Toppas rikligt med färsk persilja.

   
       

Sedanini alla Piemontese con Filetto

 

Lf*/Gf*

190 kr

Skruvade pastarör med strimlad oxfilé fräst i olivolja med svamp, lök, vitlök och peperonicino som avrundas med gräddig karljohanssvampssås Toppas rikligt med napolitanmix och parmesan.

 
       

Pasta Carbonara

 

Lf*/Gf*

140 kr

Linguini med pancetta (bacon) och vitlök fräst i olivolja och grädde. Serveras med rå äggula, nymalen svartpeppar och rikligt med parmesan samt napolitanmix.

     
       

Pasta Bolognese

 

Lf*/Gf*

140 kr

Linguini med husets köttfärssås. Toppas rikligt med parmesan och napolitanmix.

     
       

Fettuccine con Verdure

 

Gf*

160 kr

Äggpasta med zucchini, paprika, cheritas tomater, fårost, oliver, svamp, lök, vitlök och peperonicino fräst i olivolja med vitvin, grädde och vår mustig tomatsås. Garneras med färsk basilika och parmesan.

Vegetarisk

 

Tortelloni Giganti ai Ricotta e Spinaci

   

150 kr

Stora tortellonikuddar fyllda med ricottaost och spenat. Serveras med vår krämiga gorgonzolasås, eller om du vill med husets tomatsås & salvia. Toppas rikligt med napolitanmix och parmesan.

 

Vegetarisk

 

PASTA al FORNO

Allergiinformation

Lasagne al Forno

   

140 kr

Hemgjord Lasagne, gratinerat i ugnen med husets mustiga tomatsås, grädde och parmesan. Rykande het från ugnen toppad med färsk napolitanmix.

     
       

Cannelloni Ricotta e Spinaci e pollo

   

150 kr

Stora pastarör fyllda med ricottaost och spenat. Gratineras i ugn med husets tomatsås, ost och grädde samt toppas med napolitanmix och parmesan. Om du önskar, kan vi även lägga till grillad kyckling innan gratineringen utan extra kostnad.

 

Vegetarisk*

 
       

Delizie alla Romagnola

   

150 kr

Hemgjorda pastastubbar som fyllts med skinka, grillad zucchini och ost. Gratineras i ugn med husets tomatsås, grädde och ost. Toppas med napolitanmix och parmesan.

     
       

Delizie ai Pollo

   

150 kr

Hemgjorda Pastarulla som fyllts med grillad kycklingfilé, zucchini och ost. Gratineras i ugn med husets tomatsås, grädde och ost. Toppas med napolitanmix och parmesan.