Månadens Menykomposition

Komplett Middagsmeny

Månadens Menykomposition

 
       

ANTI PASTI – Förrätter

Allergiinformation

       

Caprese

 

Lf*/Gf*

 

Mozzarella och cheritas tomater dressad med basilika crème, olivolja, havssalt och nymald svartpeppar.

 
       

eller

       

Salmone affumicato

 

Lf*/Gf*

 

Tunna skivor av husets hemgravade lax med citronmajonäs på bädd av napolitanmix.

 
       
       

SECONDI – Varmrätter

   
       

Salmerino alpino fritto

 

Lf*/Gf*

 

Stekt Rödingfilé med örttapenade. Serveras med pressad mandelpotatis och cheritas tomater stekta i olivolja, med kapris, basilika och vitlök samt med rostad citron.

 
       

eller

       

Filetto di maiale alla griglia

 

Lf*/Gf*

 

Grillade Fläskfilémedaljonger, gratinerade med mozzarellaost & basilikadressing, på spegel av rödvinssås med smörslungade vårprimörer.

 
       

DOLCE – Dessert

   
       

Cioccolato fondante

     

Varm chokladfondant med härlig flytande kärna av mörk choklad. Serveras med bärkompott, vaniljglass och garnityr efter säsong.

 
       

eller

       

Gelato con frutta e meringa

     

Vaniljglass med varma bär, maräng och krossad biscotti samt chokladflarn.

   
       
       
       

Alternativ 1: Förrätt + Varmrätt

   

269 kr

Alternativ 2: Varmrätt + Dessert

   

269 kr

Alternativ 3: Förrätt + Varmrätt + Dessert

   

349 kr